Orkla Foods Norge
03.11.2018
- Norske bønner i burgere
18.10.2021 - Register for the Final Conference
26.04.2021 - New publication: approach to shift consumers towards a more sustainable diet
19.04.2021 - Presenterte før politikerdebatt om mat fra planter - se opptakene
14.04.2021 - Vil du spise mer mat som er laget av planter?
20.01.2021 - Hjelper matprodusenter med å utvikle norske plantebaserte produkter
01.12.2020 - Watch FoodProFuture's Erik Svanes present results at leading international conference on sustainability of food systems
12.10.2020 - How sustainable are plant protein food products?
09.06.2020 - Potential and challenges for edamame beans in Norway
28.05.2020 - Faba bean production under Norwegian growing conditions
28.05.2020 - Possible Futures of Food: Four Scenarios
07.05.2020 - Fire scenarier for fremtidens mat
07.05.2020 - Åkerbønnedyrkere på besøk
06.03.2020 - FoodProFuture med i Klimakur 2030
03.02.2020 - Report: Life Cycle Assessment of the existing protein consumption in Norway
12.12.2019 - Re-live "Eat The Future" through these beautiful photos
11.12.2019 - Plantebasert – mat i tiden
21.11.2019 - Innovation Jam with students from OsloMet
06.11.2019 - How personas can help the Norwegian industry create sustainable food products
21.10.2019 - Nofima og NMBU står sammen om bærekraftig matproduksjon
18.10.2019 - People are embracing plant-based, ready-made food – but is it always healthy?
07.10.2019 - Mange vil ha plantebasert ferdigmat - men er den alltid sunn?
27.09.2019 - Lær om belgvekster på Forskningsdagene!
12.09.2019 - FoodProFuture på vegetarfestival: – Dette må til for at plantebasert tar av i Norge
27.05.2019 - Sustainability seminar was a success
26.03.2019 - 5 take-home messages from Antje Gonera
02.03.2019 - Kan Norge produsere mer planteprotein til mat?
11.02.2019 - Shifting to plant-based
16.01.2019 - Kjøttfrie spisevaner – hva tenker forbrukerne?
18.12.2018 - Letter from the Project leader
13.11.2018 - Presenting WP4: Quality of raw and processed plant materials and pilot products
12.11.2018 - FoodProFuture at LCA Foods 2018 in Bangkok
12.11.2018 - Introducing FYRC - FoodProFuture Young Researcher Collaboration
12.11.2018 - Welcome to Eat the Future!
06.11.2018 - FoodProFuture at SmakÅs
16.10.2018 - Forbrukere og planter styrer fremtiden
28.02.2018 - Presentasjon: Innovasjon innen bruk av planteproteiner
20.02.2018 - Biotown- den grønne uka!
10.11.2017 - Erter og åkerbønner er god agronomi
04.11.2017 - Blod, bønner og Bill Gates
03.11.2017