file1
- Norske bønner i burgere 
18.10.2021 - Register for the Final Conference 
26.04.2021 - New publication: approach to shift consumers towards a more sustainable diet 
19.04.2021 - Presenterte før politikerdebatt om mat fra planter - se opptakene 
14.04.2021 - Vil du spise mer mat som er laget av planter? 
20.01.2021 - Hjelper matprodusenter med å utvikle norske plantebaserte produkter 
01.12.2020 - Watch FoodProFuture's Erik Svanes present results at leading international conference on sustainability of food systems 
12.10.2020 - How sustainable are plant protein food products? 
09.06.2020 - Potential and challenges for edamame beans in Norway 
28.05.2020 - Faba bean production under Norwegian growing conditions 
28.05.2020 - Possible Futures of Food: Four Scenarios 
07.05.2020 - Fire scenarier for fremtidens mat 
07.05.2020 - Åkerbønnedyrkere på besøk 
06.03.2020 - FoodProFuture med i Klimakur 2030 
03.02.2020 - Report: Life Cycle Assessment of the existing protein consumption in Norway 
12.12.2019 - Re-live "Eat The Future" through these beautiful photos 
11.12.2019 - Plantebasert – mat i tiden 
21.11.2019 - Innovation Jam with students from OsloMet 
06.11.2019 - How personas can help the Norwegian industry create sustainable food products 
21.10.2019 - Nofima og NMBU står sammen om bærekraftig matproduksjon 
18.10.2019 - People are embracing plant-based, ready-made food – but is it always healthy? 
07.10.2019 - Mange vil ha plantebasert ferdigmat - men er den alltid sunn? 
27.09.2019 - Lær om belgvekster på Forskningsdagene! 
12.09.2019 - FoodProFuture på vegetarfestival: – Dette må til for at plantebasert tar av i Norge 
27.05.2019 - Sustainability seminar was a success 
26.03.2019 - 5 take-home messages from Antje Gonera 
02.03.2019 - Kan Norge produsere mer planteprotein til mat? 
11.02.2019 - Shifting to plant-based 
16.01.2019 - Kjøttfrie spisevaner – hva tenker forbrukerne? 
18.12.2018 - Letter from the Project leader 
13.11.2018 - Presenting WP4: Quality of raw and processed plant materials and pilot products 
12.11.2018 - FoodProFuture at LCA Foods 2018 in Bangkok 
12.11.2018 - Introducing FYRC - FoodProFuture Young Researcher Collaboration 
12.11.2018 - Welcome to Eat the Future! 
06.11.2018 - FoodProFuture at SmakÅs 
16.10.2018 - Forbrukere og planter styrer fremtiden 
28.02.2018 - Presentasjon: Innovasjon innen bruk av planteproteiner 
20.02.2018 - Biotown- den grønne uka! 
10.11.2017 - Erter og åkerbønner er god agronomi 
04.11.2017 - Blod, bønner og Bill Gates 
03.11.2017 

